Fuckface Clothing Brand

Notepad_202002040741_04252 Mistä Fuckface Inc. sai alkunsa? Siitä kun synnyin, tai tarkemmin silloin kun ensimmäistä kertaa kyseenalaistin toimintaa ympärilläni, ihmettelin miksi. Olen ollut koko ikäni tarkkailija ja olen valmis tekemään paljon oppiakseni ihmisistä, oudompi ulkonäkö laittaa asiat taas uuteen perspektiiviin.

Tällä hetkellä vaan piirrän grafiikat vaatteisiin, koska ompelukone on vielä hyppy tuntemattomaan. Mutta tavoite olisi joku päivä tehdä vaatteet alusta loppuun. Sloganit vaatteissa muodostuvat omista ajatelmista, ja ovat monesti aika syvällisiäkin. Joten se että vaatteet leimataan asennevaatteiksi on ehkä jopa hieman loukkaavaa, filosofinen mallisto olisi koreampi nimitys, toki myös todella dille.

Lopetin 2017 alkoholin käytön ja loppuvuodesta teetätin ensimmäiset vaatteet, mind over matter hattivatti huppareita ja lippiksiä. Minulle juomisen lopettaminen oli tärkeää jotta saisin sen känniuhon kerrankin toteutettua, aina ollut kännissä kova uhoamaan miten teen sitä ja tätä, krapulassa ajatus onkin tuntunut jo utopialta. En silti sano että absolutisti ikuisesti olisin. Nyt on hyvä näin. Ensimmäinen satsi vaatteita oli 3 hupparia ja 3 lippistä, mind over matter kaikkinäkevä silmä ja muutama hattivatti.

Notepad_202002040741_04278

Vuoden 2018 lopussa teetätin ekat t-paidat ja laitoin toiminimen pystyyn. Rahat paitojen painattamiseen sain myymällä jääkiekkomaalivahdin varusteeni. Eli pienellä budjetilla taas mentiin.

2019 toi mukanaan toppia, lippistä ja hupparia. Ja aloitinpa koulunkin jossa Vishnun tapasin. Tarkoitus olisi vielä joku päivä tosiaan Fuckface alusta loppuun itse tehdä. Nykyään minulla on yhtiökumppani ja Fuckface on Fuckface Family Oy, tarkoitus olisi lastenvaatteitakin ruveta tekemään. Babyface malliston alle. Tällä hetkellä etsimme rahoittajia ja yhteistyökumppaneita, musiikkipiireistä löytyy jo muutamia.

Notepad_202002040741_04286

Mainosvideota kuvatessa nousi ajatus Fuckface the moviesta, on ihan ajatuksen tasolla vielä. Mutta muutamia sketsejä ja piilokamerapätkiä on tullut ylös kirjoiteltua. Kirjoitinpa ekat omat rap riiminikin eilen ylös. Uskon että kaikki on mahdollista kunhan jaksaa itse itseensä uskoa. Kaikki saavat vihaa osakseen, ratkaisevaa on antaako vihan lannistaa vai käyttääkö sitä voimavarana.

Notepad_202002040741_04301

Instagram 

Youtube 

Facebook

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.